Bogholdergruppen

Vi er din effektive partner til økonomiløsninger. Vi hjælper dig med at digitalisere dine rutiner, og kommunikerer på en måde som er til at forstå.

Der er mange grunde til at vælge os

 – nogle af dem er:

✓ Bogholdergruppen er digitalt baseret.

✓ Vi er særligt specialiserede i start-ups og mellemstore virksomheder.

✓ Vi har styr på alt omkring ferie og den nye lovgivning.

✓ Udover bogholderi, regnskab og lønbehandling kan vi hjælpe med økonomisk rådgivning og kender den vigtigste lovgivning på området.

✓ Vi samarbejder med revisorer og advokater, og kan således give en all-round rådgivning baseret på og med fuld indsigt i dine forhold

Startups

For en start-up er der uendeligt mange ting der skal falde på plads, og det er ikke altid at regnskaber og lønbehandling er det mest spændende.

Vi hos Bogholdergruppen hjælper jer med at sætte nogle løsninger op der virker med det samme, så I kan få tid til at udvikle jeres virksomhed og skabe vækst.

Mellemstor virksomhed

For den mellemstore virksomheder kan der godt være mange bilag at holde styr på, og økonomifunktionen kan fylde meget, hvis ikke den fungerer tjekket nok.

Bogholdergruppen kan bygge videre på jeres nuværende systemer eller sætte nogle nye op, så økonomien kører og du kan fokusere på andre aspekter af din forretning.

Et udpluk af vores kunder

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. ”

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. ”

usercalendar-fullcheckmark-circlelayers